Pupujian sunda

blogger templates


1.
Ibu Bapa Geura Gugah
Ka Cai Geura Ibadah
Geura Wudlu Enggal Kumbah Supados Dosa Kakumbah
5.
Ibu Bapa Geura Gugah
Ka Cai Geura Ibadah
Geura Wudlu Enggal Kumbah Supados Dosa Kakumbah
2.
Ieu Teh Waktos Janari
Anu Turun Rohmat Gusti
Ka Jalmi Anu Babakti
Ngarep-Ngarep Rohmat Gusti
6.
Ieu Teh Waktos Janari
Anu Turun Rohmat Gusti
Ka Jalmi Anu Babakti
Ngarep-Ngarep Rohmat Gusti
3.
Ieu The Sa’ah Ijabah
Ujang Nyai Geura Gugah
Ka Alloh Geura Ibadah
Du’a Pasti Di Ijabah
7.
Ieu The Sa’ah Ijabah
Ujang Nyai Geura Gugah
Ka Alloh Geura Ibadah
Du’a Pasti Di Ijabah
4.
Ya Alloh Abdi Nyuhunkeun
Dosa Mugi Di Hapunten
Elmuna Di Manfa’atkeun
Rizqi Halal Diberkahan
8.
Ya Alloh Abdi Nyuhunkeun
Dosa Mugi Di Hapunten
Elmuna Di Manfa’atkeun
Rizqi Halal Diberkahan

Nadzom Ibu Bapa Geura Gugah                   
1.
Ibu Bapa Geura Gugah
Ka Cai Geura Ibadah
Geura Wudlu Enggal Kumbah Supados Dosa Kakumbah
5.
Ibu Bapa Geura Gugah
Ka Cai Geura Ibadah
Geura Wudlu Enggal Kumbah Supados Dosa Kakumbah
2.
Ieu Teh Waktos Janari
Anu Turun Rohmat Gusti
Ka Jalmi Anu Babakti
Ngarep-Ngarep Rohmat Gusti
6.
Ieu Teh Waktos Janari
Anu Turun Rohmat Gusti
Ka Jalmi Anu Babakti
Ngarep-Ngarep Rohmat Gusti
3.
Ieu The Sa’ah Ijabah
Ujang Nyai Geura Gugah
Ka Alloh Geura Ibadah
Du’a Pasti Di Ijabah
7.
Ieu The Sa’ah Ijabah
Ujang Nyai Geura Gugah
Ka Alloh Geura Ibadah
Du’a Pasti Di Ijabah
4.
Ya Alloh Abdi Nyuhunkeun
Dosa Mugi Di Hapunten
Elmuna Di Manfa’atkeun
Rizqi Halal Diberkahan
8.
Ya Alloh Abdi Nyuhunkeun
Dosa Mugi Di Hapunten
Elmuna Di Manfa’atkeun
Rizqi Halal Diberkahan

1.
Ibu Bapa Geura Gugah
Ka Cai Geura Ibadah
Geura Wudlu Enggal Kumbah Supados Dosa Kakumbah
5.
Ibu Bapa Geura Gugah
Ka Cai Geura Ibadah
Geura Wudlu Enggal Kumbah Supados Dosa Kakumbah
2.
Ieu Teh Waktos Janari
Anu Turun Rohmat Gusti
Ka Jalmi Anu Babakti
Ngarep-Ngarep Rohmat Gusti
6.
Ieu Teh Waktos Janari
Anu Turun Rohmat Gusti
Ka Jalmi Anu Babakti
Ngarep-Ngarep Rohmat Gusti
3.
Ieu The Sa’ah Ijabah
Ujang Nyai Geura Gugah
Ka Alloh Geura Ibadah
Du’a Pasti Di Ijabah
7.
Ieu The Sa’ah Ijabah
Ujang Nyai Geura Gugah
Ka Alloh Geura Ibadah
Du’a Pasti Di Ijabah
4.
Ya Alloh Abdi Nyuhunkeun
Dosa Mugi Di Hapunten
Elmuna Di Manfa’atkeun
Rizqi Halal Diberkahan
8.
Ya Alloh Abdi Nyuhunkeun
Dosa Mugi Di Hapunten
Elmuna Di Manfa’atkeun
Rizqi Halal Diberkahan